Otsikko kertoo kaiken oleellisen. Innostuin Vuotiksesta löytämästäni haasteesta (löytyy ilmeisesti alunperin Facebookista), ja koska olen joskus lukenut kirjoja tuolla vauhdilla, halusin kokeilla, onnistuuko se vielä.

Haasteeseen lasketaan kirjat, joiden lukeminen on aloitettu aikaisintaan 1.1. ja lopetettu viimeistään 31.12. Luettavat kirjat voivat olla kauno- tai tietokirjallisuutta, runoutta, sarjakuvia tai äänikirjoja - jopa oppikirjat lasketaan, jos ne lukee kannesta kanteen. Kielellä ei ole väliä, mutta Vuotiksen puolella erimielisyyttä syntyi siitä, lasketaanko sama kirja eri kielillä luettuna moneksi kirjaksi. Henkilökohtaisesti käsitän eri kielillä kirjoitetut versiot eri kirjoiksi, joten tulen laskemaan ne sen mukaan. Projektin pääpointti on lukemisesta nauttiminen! :)  

Kirjavuoteni alkoi tutun ja turvallisen Salaisuuksien kammion parissa. Kaksi tornia, joka ei ole vielä lähelläkään loppua, on aloitettu jo joulukuun puolella, joten joudun lukemaan sitä ikään kuin ylimääräisenä. Aion mennä vähän tilanteen mukaan ja aloittaa aina edellisen kirjan loputtua jonkun, joka vain käsillä sattuu olemaan, joten en laadi mitään tarkkaa listaa luettavista kirjoista. Jo luettujen kirjojen lista löytyy linkin takaa sivupalkista.

Tästä se lähtee... :)